New Yorkin kuulumiset

img_3957

On ollut jo pitkään mielessä kirjoittaa kuulumisia… Mutta nää on niitä kuuluisia juttuja jotka aina lykkääntyy. Tässä siis recappia koko vuodesta:

Tuntuu uskomattomalta, että olen ollut kohta vuoden täällä, koska on sellainen olo, että vastahan sitä saavuttiin talven keskelle New Yorkiin. Toisaalta aina katsoessaan vuoden taaksepäin huomaa, miten paljon kaikki on muuttunut… Onneksi.

Tällä hetkellä elämäni on juuri niin kuin pitääkin; saan olla siellä, minne olen vuosien ajan jo kaivannut, ja vaikka New York onkin näyttänyt ne vähemmän hohdokkaat ja elokuvamaiset puolensa, olen edelleen vakuuttunut, että kotini on täällä.

Suomeen tuleminen jouluna (ja helmikuussa! Ja kesäksi!) tuntuu tosi kivalta. Eniten kaipaan ystävien ja perheen lisäksi joogatunteja, joita sain opettaa lähes täyspäiväisesti yli kahden vuoden ajan. Haluaisin tosi kovasti olla sekä Suomessa että New Yorkissa opettamassa, mutta teknologia laahaa eikä vielä mahdollista teleporttaamista tai muita nopeita siirtymäkeinoja…

IMG_1727.jpg
Tammikuussa tuli niin paljon lunta, että kaupunki meni totaalisen jumiin. Ei auttanut kun vetää toppavaatteet niskaan, pistää korvapuustit uuniin ja ostaa viiniä viikonlopun ratoksi. Kuvan koululainen oli tosi harmissaan, kun myrsky sattui lauantaille eikä koulua peruttu…

 

Kevät meni koulutuksessa ja kesällä mun sisko kävi kuukauden kylässä. Ehdittiin rannalle, joogaan, tanssitunneille, syömään hyvin, puistoihin piknikille ja reggae-bileisiin.

img_4014
Oooooh mikä hellepäivä Fort Greene -puistossa

Syksy on ollut just niin maagisen kaunis kun kaikissa New York -kuvauksissa kerrotaan. Pääsin myös Chicagoon pariksi päiväksi reissuun ja vaikka Chicago olikin kiva ja kaunis kaupunki, sen jälkeen katselin New Yorkia taas vastarakastuneen silmin.

img_5900

Olen päättänyt jakaa täällä joitain New Yorkin vinkkejä, niitä kun multa usein kysytään. Palaan linjoille siis ainakin jooga-, ruokailu- ja käytännön New Yorkin vinkkien merkeissä! Toiveita saa myös esittää.

Ihanaa uutta viikkoa!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s