Joogatunnit

ISHTA Yoga Pop Up Studio Helsingissä 25.6.-5.8.2018!

RYT 200 ISHTA-joogaopettajakoulutus tuo Mikaelan kesäksi Suomeen ja koulutuksen yhteydessä toimii myös ISHTA Pop Up -joogastudio, jossa Mikaela ja Aino opettavat monipuolisen kattauksen ISHTA-tunteja. Tämä on loistava mahdollisuus tulla kokeilemaan, mistä ISHTA-joogassa on kyse, tai palata harjoituksen pariin jos Mikaelan tunnit ovat entuudestaan tuttuja! Aikataulua tullaan täydentämään kesää kohti ja kyselyitä ja toiveita otetaan mielellään vastaan osoitteeseen info@ishtayoga.fi.

Kuuden viikon kesäkortin saat superedulliseen 150€ hintaan, eli maksat joogasta vain 25€/viikko. Osta korttisi Holvista.

ISHTA Pop Up Studio Punavuoressa, osoitteessa Merimiehenkatu 29, sisäpihan perällä, vasemmalla.

 


Helmikuun joogatunnit Helsingissä

Pe 24.2. klo 18-20 Heart Core + Eteeriset öljyt -Mikaela
Master class, jossa keskitytään sydänkeskukseen, oman olemuksen ytimeen ja sen tasapainottamiseen. Harjoittelemme kuinka tuoda tämä rauha ja rakkaus elämään silloinkin, kun maailma ravistelee. Tunti koostuu vinyasajoogasta sekä yin- ja restoratiivisista asennoista, joiden tukena tarkoin valitut eteeriset öljyt. 30€.Ma ja ti 27.-28.2. klo 17.45-19.15 Ayurveda ja Asana -workshop -Mikaela ja Aino
Suosittu ayurveda ja asana -workshop taas Helsingissä! Keskitymme kahtena iltana tutkimaan joogaharjoitusta ayurvedisesta näkökulmasta. Ayurveda on intialainen elämän tiede ja sitä kutsutaan joogan sisartieteeksi. Sen mukaan jokainen koostuu ”doshista”, jotka taas koostuvat viidestä elementistä. Jokaisen ihmisen koostumus onkin ainutkertainen, mistä syystä olemme kaikki erilaisia, eikä sama ruokavalio, joogaharjoitus tai elämäntyyli sovi kaikille. Doshien ollessa epätasapainossa ihminen ei voi hyvin. Tämän workshopin aikana opit perustyökalut, joilla voit muokata joogaharjoitustasi niin, että saat tasapainotettua doshia ja pidettyäsi itsesi harmoniassa. 60€.Huom! Ayurveda ja asana -workshopit muodostavat kokonaisuuden ja ensisijaisesti ilmoittautumiset otetaan molemmille päiville. Mahdolliset ylijäämäpaikat myydään erillisinä.  Ilmoittautumiset: info@ishtayoga.fi
Ilmoittauduthan pian! Paikkoja rajoitetusti. 

ISHTA Yoga on mukana 25.-26.2. järjestettävällä Joogafestivalilla. Osastollamme on tietoa ISHTA-joogasta ja iloista juttuseuraa, tulethan siis piipahtamaan! Aino Siren opettaa näytetunnin lauantaina klo 14.15 teemalla Ayurveda ja Asana. Tunnilla opit tyypillisimmistä doshien epätasapainoisuuksista ja miten tasapainottaa niitä. Mikaelan sunnuntain näytetunti klo 14.15 jatkaa tasapainon teemaa, ja tunnin aikana käytetään Arohan Awarohan -kriya-tekniikkaa, joka on epätasapainotilasta riippumatta hyvin harmonisoiva kriya ja tuo lisäulottuvuutta asanaharjoitukseen.

Osta liput tapahtumaan joko ovelta tai verkkokaupasta.

jf2017_logo

 

Joulun ajan ISHTA-joogatunnit on nyt julkaistu!

 

HELSINKI:

Helsingin tuntien ilmoittautumiset: info@ishtayoga.fi. Tunnit pidetään kauniissa uusissa tiloissa Katajanokalla.

KE 21.12. KLO: 18-20, 30€

XMAS RELAX: slow flow + yin + eteeriset öljyt

TI 27.12., KE 28.12. & TO 29.12. KLO 18-19.30, 30€ tai yhteishintaan 75€

ISHTA-perusteet kolmen päivän kurssi

TI 10.1. KLO 18-20, 30€

WINTER CHILL: slow flow + yin + eteeriset öljyt

MA 9.1. KLO 18-19.30

ILMAINEN ISHTA-NÄYTETUNTI JA JOOGAOPETTAJAKOULUTUKSEN INFOTILAISUUS

GDDH8881.jpg

TUNNIT MUUALLA SUOMESSA:

KOTKA: 

  • TO 22.12. klo 18-20 XMAS RELAX: Slow flow + yin + eteeriset öljyt 

Master class 30€. Ilmoittautumiset elina@yogelina.fi. 

PYHÄSALMI:
  • TO 5.1. klo 18-19.30 Slow flow + rentoutus
  • PE 6.1. klo 12-13.30 Flow + meditaatio
Yksi tunti 18€, yhteishintaan 30€. Ilmoittautumiset: Tekstiviestillä Mirellalle 046 537 5245
OULU:
  • SU 8.1. klo 10-13 AYURVEDA & ASANA: 1,5 h teoriaa ja 1,5 h asanaa AINO & MIKAELA
Workshop 50€. Ilmoittautumiset:  www.joogastudio.fi

Tuntikuvaukset:

XMAS RELAX: Slow flow + yin + eteeriset öljyt

XMAS RELAX -tunnilla madalletaan stressitasoa ja pyyhitään joulukiireet mielestä. Tunti koostuu kahdesta osiosta, joista ensimmäisen aikana liikutaan sulavasti päästäen irti kiireestä ja kaaoksesta, ja jälkimmäisen aikana rentoudutaan yin- ja restoratiivisiin jooga-asentoihin. Huolellisesti valitut eteeriset öljyt syventävät tätä rentoutumisen kokemusta. Ylellinen yhdistelmätunti on todellinen investointi itseen ja kenties vuoden paras etukäteisjoululahja!

Iimg_2495SHTA-perusteet -kurssi

ISHTA-perusteet kurssilla opitaan ISHTA-joogalle ominaisia asanoiden linjauksia, pranayama- eli hengitystekniikoita sekä meditaation alkeita. Tunnit noudattelevat ISHTA-sekvensointia, eli harjoituksella on oma kaarensa, joka tekee tunnista mahdollisimman harmonisen ja tasapainottavan. ISHTA-perusteet toimii parhaiten kurssimuodossa; joka päivä opitaan jotain uutta, joka syventää edellisiä harjoituksia. Toisaalta voit osallistua myös yhdelle tunnille ja sitä kautta tuoda ISHTA-näkökulmaa omaan joogaharjoitukseesi. Tunneilla on pääasiassa alkeisvaihtoehtoja, mutta se sopii myös enemmän jooganneille, jotka ovat kiinnostuneita työstämään aiemmin oppimaansa ja tarkastelemaan oman kehon ja mielen kaavoja tai taipumuksia.

WINTER CHILL: Flow + yin + meditaatio + eteeriset öljyt

WINTER CHILL -tunti on kylmään vuodenaikaan sopiva kehoa ja mieltä lämmittävä tunti. Tunti alkaa hien pintaan tuovalla vinyasalla, jatkuu rentouttavalla yin- ja restorativisella joogalla ja päättyy lyhyeen meditaatioon. Harjoituksen aikana kuunnellaan kehon, hengityksen ja mielen yhteyttä ja keskitytään niihin sekä yhdessä että erikseen. Tunnilla käytetään tarkoin valittuja eteerisiä öljyjä, jotka tukevat harjoitusta.

AYURVEDA & ASANA: 1.5 h teoriaa ja 1.5 h asanaa Opettajina Mikaela Soldan ja Aino Siren

Ayurveda on intialainen elämän tiede ja sitä kutsutaan joogan sisartieteeksi. Sen mukaan jokainen koostuu “doshista”, jotka taas koostuvat viidestä elementistä. Jokaisen ihmisen koostumus onkin ainutkertainen, mistä syystä olemme kaikki erilaisia, eikä sama ruokavalio, joogaharjoitus tai elämäntyyli sovi kaikille.

Doshien ollessa epätasapainossa ihminen ei voi hyvin. Tämän workshopin aikana opit perustyökalut, joilla voit muokata joogaharjoitustasi niin, että saat tasapainotettua doshia ja pidettyäsi itsesi harmoniassa. Ennakkotietoa ayurvedasta ei tarvita, sillä luennon aikana opit kolme doshaa eli kehotyyppiä ja niiden ominaispiirteitä. Joogaharjoituksen aikana annetaan useampia vaihtoehtoja, joista voit itse valita sen mukaan, mikä olosi ja mahdollinen epätasapainosi sillä hetkellä on. Jokaisen ihmisen yksilöllisyyden korostaminen ayurvedan näkökulmasta auttaa tekemään rohkeasti itselle oikeita valintoja. Sen kautta opimme, että asanaharjoituksessa ei ole kyse hienojen asentojen “saavuttamisesta”, vaan oman kehon ja mielen tuntemisesta niin hyvin, että uskaltaa ja voi harjoitella itselleen rehellisellä ja tasapainottavalla tavalla.